ROSE OF BULGARIA cosmetica

 

 

                               

De roos is altijd symbool geweest van schoonheid, jeugd en gezondheid. De roos neemt een speciale plaats in in de harten van mensen en vormt de basis van romantische verhalen. De heerlijke aroma en de delicate tederheid geven een gevoel van luxe en vreugde.

 

 

Bulgarije is 1 van de weinige plaatsen in de wereld met de perfecte omstandigheden voor het telen van een oliehoudende roos, de Rosa Damascena. De ontwikkeling van de productie van rozenolie begon in de  Rozenvallei in de 16e eeuw. En vanaf 19e eeuw voorziet  Bulgarije bijna een wereldwijde aanbod van dit product.

 

 

De Rosa Damascena heeft een diep en sterke aroma en produceert rozenolie van de beste kwaliteit. Rozenolie, "vloeibaar goud" genoemd vanwege zijn unieke eigenschappen en hoge prijs, is een natuurlijk elixer met talloze voordelen. Het bevat mineralen, vitamines en antioxidanten die de kalmerende, ontstekingsremmende en voedende werking hebben. Houdt vocht vast in de huid en maakt het zacht en soepel. Aromatherapie met rozenolie verlaagt de cortisolspiegel , het stresshormoon.

 

 

 

Rozenolie is vooral een geurig genot voor de zintuigen. In het verleden voor de bovenste lagen van de samenleving, tegenwoordig is het de basis van s'werelds meest elitaire producten van cosmetica en parfums.

 

Al deze heerlijke producten zijn ook verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Van top tot teen bij Sophie, Zundertstraat 46 te Tilburg; Tel 0031-613263988.

 

 

bodybalsem, 330 ml

shower gel, 330 ml

Haar conditioner, 330 ml

Cleaning milk, 330 ml

Shampoo, 330 ml

Mooie giftset van een eau de toilet en rozenzeep. 

Eau de toilet, 50 ml

Vloeibare handzeep, met pompje, 300 ml

Dagcreme, 50 ml

Nachtcreme, 50 ml

Handcreme, 75 ml

Rozenwater, 230 ml